Type plan: bestemmingsplan
Naam van het plan: Zaltbommel, Binnenstad
Status: ontwerp
Plan identificatie: NL.IMRO.0297.ZBMBP20130019-OW01

Bijlagen bij regels

     
1 Aanwijzingsbesluit 21 december 1984
2 Staat van Horeca-activiteiten
Horeca categorie 1
Een horecabedrijf, dat qua exploitatie (waaronder openingstijden) aansluit bij winkelvoorzieningen en waar naast overwegend niet ter plaatse bereide kleinere etenswaren wordt verstrekt.
 
Horeca categorie 2
Een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse of elders genuttigd worden en dat enkel in de dagperiode (circa 06:00-22:00) geopend is. Daaronder worden begrepen: cafetaria, snackbar, broodjeszaak, lunchroom, ijssalon of ijswinkel, koffie- en theezaak/-schenkerij, croissanterie of juicebar.
 
Horeca categorie 3
Een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse of elders genuttigd plegen te worden en dat zich in de dag en avondperiode (circa 06:00-03:00 uur) geopend is. Daaronder worden begrepen: restaurant, kookstudio, bistro, pannenkoekenhuis, eetwinkels of shoarmazaak/grillroom.
 
Horeca categorie 4
Een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van (alcoholische) dranken voor consumptie ter plaatse, alsmede het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd plegen te worden, alsmede (in sommige gevallen) de gelegenheid biedt tot dansen. Daaronder worden begrepen: café, bar, grand-café en pub.
 
Horeca categorie 5
Een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate gericht is op het bieden van vermaak en ontspanning (niet zijnde een recreatieve voorziening) en het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren. Daaronder worden begrepen: discotheek/dancing, nachtcafé, partycentrum en nachtclub.
 
Horeca categorie 6
Een inrichting die geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van nachtverblijf. Daaronder worden begrepen: hotel, motel of pension.
3 Kappenkaart
4 Assenkruis
5 Staat van bedrijfsactiviteiten